Volna dušilca  - TEC 300x300x6mm Povečaj

Dušilna volna BGM PRO 300x300x6mm - Bela

RP52197

Nov izdelek

Dušilna volna -BGM PRO 300x300x6mm- bela

Več podatkov

Dobavljivo 5-7 dni

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točka zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točka zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,10 €.


9,80 €

Na seznam želja

Več podatkov

Dušilna volna -BGM PRO 300x300x6mm- bela

Izolacijska volna bgm PRO je sestavljena iz visoko toplotno odporne mineralne volne na keramični osnovi. Proizvajalci izpušnih plinov pogosto uporabljajo poceni izolacijski material, da zmanjšajo proizvodne stroške. Rezultat so pogosto dušilci zvoka, ki si po kratkem času delovanja ne zaslužijo tega imena. Tako ta volna zgori, se pravi, da se strdi v trdno kepo, ki nima več zvočno absorbcijskih lastnosti. Dolgoročno zdravilo je naša izolacijska volna bgm PRO, ki je kakovostna zamenjava za originalno volno.
Prihaja že zapakiran za eno polnjenje dušilca, primeren za najpogostejše dušilce v območju 50-70cc. Razstavljeni dušilec zvoka je treba pred polnjenjem z novo volno temeljito očistiti. Glavni poudarek bi moral biti na perforirani cevi. Perforacija cevi se lahko zamaši v neugodnih okoliščinah in povzroči še vedno glasen dušilec zvoka kljub polnjenju z novo volno. Zato preprosto preluknjajte luknjo s tankim izvijačem. Količino volne vedno izberemo tako, da je dovolj čvrsta, da je ne odriva pritisk izpušnih plinov, po drugi strani pa tako ohlapna, da je zagotovljena dobra zvočna izolacija.

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Dušilna volna BGM PRO 300x300x6mm - Bela

Dušilna volna BGM PRO 300x300x6mm - Bela

Dušilna volna -BGM PRO 300x300x6mm- bela

Related topics on forum

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

30 drugi izdelki v isti kategoriji: