Lamele z vzmetmi - MotoForce Super Race - AM6 Povečaj

Lamele z vzmetmi Naraku HDRC Aramid AM6 , 1E40MA, 1E40MB

RPNK960.02

Nov izdelek

Lamele z vzmetmi  Naraku HDRC Aramid AM6 , 1E40MA, 1E40MB

Več podatkov

Rok dobave 5-7 dni

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 6 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.


48,00 €

Na seznam želja

Več podatkov

Komplet diskov sklopke Naraku HDRC.

HDRC pomeni Heavy Duty Race Clutch in to ni pretiravanje s tem paketom, ki je sestavljen iz 5 in ne običajnih 4 tornih kolutov. To poveča torno površino in s tem povezan prenosni potencial za 20 %. Obloge sklopke so ojačane z aramidnimi/ogljikovimi vlakni in lahko prenesejo znatno višje temperature brez izgube trenja (bledenja). Poleg tega komplet vključuje 4 ojačane vzmeti sklopke, ki povečajo kontaktni pritisk tornih diskov in tako preprečijo zdrs.

S tem kompletom Naraku ste resnično dobro opremljeni za vsako stopnjo nastavitve motorja. In pri standardnem motorju te lamele sklopke bistveno povečajo kilometrino sklopke v primerjavi s tovarniško sklopko.

Ta paket je mogoče enostavno zamenjati za običajne dele sklopke brez dodatnega prilagajanja. Moč komponent je bila izračunana tako, da je komplet s 5 tornimi ploščami in 4 jeklenimi ploščami enostavno zamenjati za originalno nastavitev s 4 tornimi ploščami in 3 jeklenimi ploščami.

Primerno za vse motorje Minarelli AM kot tudi za Generic, Keeway, KSR-Moto itd.

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Lamele z vzmetmi  Naraku HDRC Aramid AM6 , 1E40MA, 1E40MB

Lamele z vzmetmi Naraku HDRC Aramid AM6 , 1E40MA, 1E40MB

Lamele z vzmetmi  Naraku HDRC Aramid AM6 , 1E40MA, 1E40MB

Pripomočki

Related topics on forum

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

30 drugi izdelki v isti kategoriji: