Uplinjač - Polini CP - 23 mm - ročni čok Povečaj

Uplinjač Polini CP 21 mm - ročni čok

RP201.2102

Nov izdelek

Uplinjač  Polini CP 21 mm - ročni čok

Več podatkov

Rok dobave 5-7 dni

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 14 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 14 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,40 €.


119,99 €

Na seznam želja

Več podatkov

Uplinjač Polini CP 21 mm z vpenjalno prirobnico 24 mm in gumbom za čok

Uplinjači s spojnim priključkom (direktna montaža) se uporabljajo povsod, kjer je uplinjač potisnjen neposredno na sesalni kolektor brez gumijastega priključka/gumijastega sesalnega kolektorja in pritrjen s spono (prirobnico) na uplinjaču. To je lahko potrebno zaradi tovarniško opremljenega togega sesalnega kolektorja ali različnih nastavitev sesalnih kolektorjev. Na splošno določimo premer sponke uplinjača. Poleg tega je mogoče najti širine priključkov uplinjača za vpenjalne uplinjače z ustreznimi sesalnimi kolektorji.

Univerzalni 21 mm uplinjač Polini z vpenjalno prirobnico. Ta uplinjač Polini CP je na voljo v različnih presekih. Od 15 do 21 mm serija uplinjač CP z vpenjalno prirobnico pokriva aplikacije kot visokokakovosten rezervni del do vrhunske nastavitve.
Uplinjač italijanske proizvodnje je po natančnosti in kvaliteti izdelave v vrhu uplinjačev, ki jih ponujamo. Velik sesalni lijak s premerom 46 mm je edinstven v svojem razredu.
Zračni filtri Polini s priključkom 46 mm so na voljo pri nas. Z dodatnim adapterjem za zračni filter je mogoče namestiti tudi običajne športne zračne filtre in originalne škatle za zračne filtre s 35 mm priključkom. Aluminijasta konstrukcija z optimiziranim pretokom je tudi v povprečju 40 % lažja.

Uplinjač je dobavljen kot klasičen tuning uplinjač, ​​vključno z gumbom za čok neposredno na uplinjaču. Druga možnost je, da se dodatno dokupi kabel dušilke Polini ali drugega proizvajalca in ročico dušilke namesti drugam.

Širina dovodnega priključka: 24 mm
Priključna širina zračnega filtra: 46 mm
Glavni curek: 72
Sekundarna šoba: 42
Igla: 14/22

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Uplinjač  Polini CP 21 mm - ročni čok

Uplinjač Polini CP 21 mm - ročni čok

Uplinjač  Polini CP 21 mm - ročni čok

Pripomočki

Related topics on forum

13 drugi izdelki v isti kategoriji: