Cilinderkit Stage6 R/T 70 MKI 70cc Piaggio- Gilera LC

PLS6-7514001

Nov izdelek

Izdelek trenutno ni na zalogi

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 44 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 44 točk zvestobe ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 4,40 €.


354,00 €

Na seznam želja

Več podatkov

Cilinderkit Stage6 R/T 70 MKI 70cc  Piaggio- Gilera LC


Cilinderkit, ki podira rekorde! Cilinderkit, ki je prevozil 150m progo za Drag race v manj kot 6 sekundah. Zahvaljujoč posebni obliki in 7 ali 8 pretočnim kanalom, cilinderkit ustreza GP standardom. Patentirana modularna oblika cilinderkita omogoča hitro montažo na skuter. Vse komponente so oblikovane s CNC tehnologijo in se med sestavljanjem med seboj dopolnjujejo. Posebnost je osnovna plošča, ki je med snemanjem in ponovnim nameščanjem kita ni potrebno demontirati iz agregata. Popolno tesnenje med osnovno ploščo in cilinderkitom zagotavljajo O-tesnila Viton. Cilinderkit RT sicer dosega vrtljaje tudi nad 14500 vrtljajev v minuti, najboljši rezultati so bili doseženi v kombinaciji s 30mm uplinjačem in Stage6 R/T Cup izpuhom. Cilinderkit vsebuje popoln komplet elementov za montažo na agregat.

Opzorilo: Pogoj, za montažo kita na agregat je povečanje karterja na 56,7mm. V primeru zamenjave katerega koli dela na cilinderkitu, uporabljajte striktno originalne Stage6 nadomestne dele, sicer je nemoteno delovanje motorja vprašljivo.

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Cilinderkit Stage6 R/T 70 MKI 70cc  Piaggio- Gilera LC

Cilinderkit Stage6 R/T 70 MKI 70cc Piaggio- Gilera LC

Related topics on forum

30 drugi izdelki v isti kategoriji: